Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: rokpol

Kiełbasa z rokpolem

Składniki: 1 kg białej kiełbasy 25 dag wędzonego boczku 15 dag sera rokpol ½ szkl. ketchupu 2-3 łyżki oliwy 1 łyżeczka tymianku Sposób wykonania: Do sera dodać oliwę oraz zioła, całość dokładnie utrzeć. Następnie kiełbasę pokroić na mniejsze kawałki, które posmarować masą serową po czym zawinąć je jeszcze w plasterek boczku i spiąć wykałaczką. Smażyć…

Krem z rokpolu i twarożku

Składniki: 20 dag rokpolu 20 dag twarożku ½ cebuli pieprz cukier 2 łyżki migdałów paczka krakersów Sposób wykonania; Rokpol wymieszać z twarożkiem po czym dodać startą na tarce cebule. Całość wymieszać i doprawić do smaku cukrem oraz pieprzem. Następnie sparzone migdały obrać, posiekać i uprażyć na patelni. Przed podaniem posypać krem migdałami i obłożyć krakersami.

Sałatka z truskawek, rokpola i selera

Składniki: 1 główka sałaty lodowej 40 dag truskawek 20 dag sera rokpol 4 łodygi selera naciowego 1 ogórek 4 łyżki oliwy 4 łyżki soku jabłkowego 4 łyżki octu winnego 2 łyżki posiekanej natki pietruszki listki mięty sól pieprz Sposób wykonania: Truskawki pokroić w plasterki, sałatę porwać na mniejsze kawałki a ogórek pokroić plasterki. Następnie ser…

Ziemianki z rokpolem w pysznym sosie

Składniki: 12 małych ziemniaków 15 dag rokpolu Sos: 6 łyżek oliwy 2 łyżki octu natka pietruszki 3 łyżki mleka sól pieprz Sposób wykonania: Ziemniaki dokładnie oczyścić, nie obierać i gotować w osolonej wodzie ok. 25 min. W między czasie ocet wymieszać z oliwą oraz szczyptą soli i pieprzu. Następnie ser pokruszyć i zalać go mlekiem,…