Składniki:
- 2 piersi z kurczaka
- 10 dag sera rokpol
- ½ szkl rosołu z kurczaka
- ¼ szkl soku jabłkowego
- kilkanaście czerwonych winogron
- masło
- oliwa
- tymianek
- sól
- pieprz
- ziołowy
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 op serka homogenizowanego ½ szkl śmietany 10 dag sera rokpol pieprz Sposób wykonania: Ser rozgnieść widelcem. Następnie dodać do niego śmietanę oraz serek homogenizowany. Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku pieprzem.
Składniki: 60 dag ziemniaków 10 dag rokpola 3 cebulki łyżka oliwy łyżka uprażonych pestek dyni pęczek koperku Sposób wykonania: Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie po czym odcedzić, obrać i pokroić na plastry. Następnie ser rozdrobnić widelcem i posypać ziemniaki. Cebulki pokroić w krążki i również posypać ziemniaki. Całość skropić oliwą i na wierzch rozsypać pestki…
Składniki: 20 dag rokpola 0.2 l śmietanki (12%) Sposób wykonania: Rokpol ze śmietana dokładnie zmiksować na jednolitą pastę.