Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Warzywa

Kuleczki szpinakowe w parmezanie

Składniki: 400 g szpinaku 100 g mąki 50 g masła 2 jajka sól pieprz 2 łyżki startego parmezanu łyżka masła Sposób wykonania: Szpinak zalać wrzącą wodą i odstawić na 3 minuty po tym czasie wbić do niego jajka i dodać mąkę oraz masło. Całość odkładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Z powstałej…

Szparagi z truskawkami

Składniki: 1 kg zielonych szparagów 300 g truskawek 5 łyżek stołowych octu truskawkowego 3 łyżki stołowe oleju słonecznikowego czarny pieprz sól Sposób wykonania: Ze szparagów odciąć zdrewniałe końce po czym blanszować około 4 minut w osolonej wodzie. W między czasie truskawki pokroić na ćwiartki i dodać do nich odcedzone szparagi. Polać całość octem oraz olejem…

Babeczka z kukurydzą i marchewką

Składniki: ½ puszki kukurydzy pęczek natki pietruszki 12 pęczka koperku 4 ugotowane marchewki ½ łyżeczki kurkumy 1 l bulionu żelatyna Sposób wykonania: Bulion doprowadzić do wrzenia po czym rozpuścić w nim żelatynę. Podzielić bulion na 3 części. Doi pierwszej dodać kurkumę, wymieszać i przelać do formy poczekać aż zastygnie. Do drugiej dodać kukurydzę  i wylać…