Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Marynowane bakłażany

Składniki:

  • 6 bakłażanów
  • 100 ml czerwonego wina
  • 3 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 200 ml wody
  • 1 łyżka posiekanego fenkułu
  • 150 ml oliwy
  • 3-4 ząbki czosnku
  • 1 cebula
  • 1 cytryna
  • 1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku
  • ½ łyżeczki suszonego oregano
  • 1 liść laurowy
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Bakłażany pokroić w plastry i włożyć do rondla z rozgrzanym olejem.
    Dodać jeszcze posiekany czosnek, cebulę pokrojoną w półplasterki, pokrojoną w plastry cytrynę, ocet, paprykę z proszku, oregano, natkę fenkułu oraz pietruszki, liść laurowy oraz sól i pieprz do smaku.
    Podlać całość wodą i doprowadzić do wrzenia i gotować około 15 minut.
    Po tym czasie zdjąć z ognia i ostudzić.
    Na koniec wstawić do lodówki na 24 godziny. Podawać na zimno razem z marynatą w której się gotowały.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *