Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Grzanki czosnkowe z serem

Smaczne i niedrogie, dla każdego miłosnika grilla, nadają się jako dodatek do mięś lub potrawa sama w sobie.

Składniki:


  • pieczywo tostowe
  • kostka masła
  • 2 duże lub 3 małe ząbki czosnku
  • posiekana natka pietruszki
  • sól
  • żółty ser w plastrach

Sposób przygotowania:
Czosnek przeciskamy przez praskę, do miseczki i ucieramy z solą, następnie dodajemy masło i natkę pietruszki i dokladnie wszystko ze sobą mieszamy – dobrze jest wyjąć masło z lodówki na pół godziny przed przygotowaniem aby nie było zbyt twarde i łatwo dało się wymieszać z czosnkiem, solą i natką pietruszki grillowanie: pieczywo po jednej stronie smarujemy masełkiem czosnkowym i wrzucamy na grilla posmarowaną strona do góry. Należy zarumienić grzanki od spodu do momentu gdy masełko roztopi się i wsiąknie w grzankę. Wtedy trzeba grzankę odwrócić i położyć na niej plaster sera żółtego. Grzanki grillować do momentu stopienia sera. Podawac natychmiast same lub jako dodatek do innych potraw. Palce lizać 🙂 Uwaga grill nie może być zbyt gorący gdyż bardzo łatwo taką grzankę spalić.
Smacznego

6 comments for “Grzanki czosnkowe z serem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *