
Składniki:
- 100 ml majonezu
- 100 ml jogurtu naturalnego
- 1 łyżka śmietany
- 4 ząbki czosnku
- 1 pęczek koperku
- sól
- pieprz
- cukier

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 10 ząbków czosnku 10 goździków 2 listki laurowe ½ łyżeczki cukru ½ l białego wytrawnego wina Sposób wykonania: Ząbki czosnku obrać po czym w każdy wbić po jednym goździku. Następnie przełożyć je do rondelka i zalać je winem. Dodać jeszcze listki laurowe oraz cukier. Trzymać na małym ogniu pod przykryciem do momentu, aż połowa…
Składniki: 2 ząbki czosnku sól 10 dag masła Sposób wykonania: Czosnek posiekać i utrzeć razem z masłem. Doprawić do smaku solą.
Składniki: 2 puszki czerwonej fasoli 6 ząbków czosnku 2 łyżki masła 1 łyżka posiekanej natki pietruszki sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Fasolę z puszki wytrząsnąć na sito, wypłukać, obsączyć. W rondlu roztopić masło, dodać obrany, drobno pokrojony czosnek, chwilkę smażyć. Dodać fasolę, przyprawy, łyżkę wody, podgrzewać mieszając 10 minut. Przed podaniem posypać natką pietruszki.