.jpg)
Składniki:
- 6 kromek chleba
- 2 łyżki masła
- 3-4 ząbki czosnku
- zioła oregano, bazylia
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 40 dkg szynki drobiowej 1 duża papryka czerwona 1 duża papryka zielona 1 duża papryka żółta 7 szt ogórków- korniszony słoiczek cebulek szalotek 1 słoiczek czosnku włoskiego w oleju 1 pęczek zielonego kopru natka pietruszki Sposób przyrządzenia: Szynkę kroimy w grubą kostkę. Paprykę płuczemy usuwamy gniazda nasienne, kroimy w cieniutkie paseczki. Ogórki konserwowe kroimy…
Składniki: 10 ag masła 4 ząbki czosnku Sposób wykonania: Ząbki czosnku obrać po czym dokładnie rozgnieść. Następnie dodać do masła i całość dokładnie zmiksować. Uformować z masła małe kulki, które wstawić do lodówki na 15 minut.
Składniki: agrest ząbki czosnku Marynata: 1 szklanka wody 1 łyżka soli 1 łyżka cukru ½ szklanki octu 5% pieprz ziarnisty Sposób przyrządzenia: Czosnek i agrest umyć, obsączyć. Wszystkie składniki marynaty przegotować i schłodzić. W czystym słoju układać czosnek i agrest, zalać marynatą, szczelnie zamknąć. Przechowywać w chłodnym miejscu.
Składniki: 1 kg śledzi matiesy 2-3 ząbki czosnku jak ktoś lubi można więcej cytryna tymianek oliwa lub dobry olej Sposób przyrządzenia: Śledzie wymoczyć, cytrynę sparzyć, czosnek bardzo drobno posiekać, śledzie podzielić na dzwonka. wszystko układać w słoju warstwami tj. na dno warstwa śledzi trochę posiekanego czosnku posypać tymiankiem położyć plasterek cytryny, wlać trochę oleju i…