Sos majonezowy z kaparami
Sos majonezowy z kaparami4.44 out of 5 based on 333 voters.
Składniki:
- 1 ¼ szkl. majonezu
- łyżka posiekanych kaparów
- łyżka posiekanych ogórków konserwowych
- 2 łyżki ketchupu
- łyżeczka soku z cytryny
-
Majonez wymieszać z karpami i ogórkami.
Następnie dodać ketchup, oraz sok z cytryny.
Całość dokładnie wymieszać.
- Szczegóły
- Kategoria: Majonezy
- Opublikowano: poniedziałek, 06, wrzesień 2010 08:37
- Grzegorz Drążek
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny