Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: ogórki konserwowe

Wędzony łosoś z ogórkiem i awokado

Składniki: 20 dag wędzonego łososia 1 cebula 1 cytryna 3 ogórki konserwowe 1 gałązka koperku 1 awokado Sposób wykonania: Łososia pokroić w kostkę, która ułożyć na środku półmiska. Następnie posiekaną cebulę ułożyć wokół łososia, tworząc tzw. „wianuszek”. Tak sam rozłożyć pokrojone ogórki oraz miąższ z awokado. Na koniec udekorować plasterkami cytryny i gałązką koperku.

Śledzie ala tatar

Składniki: 4 filety 1 cebula kilka ogórków konserwowych kilka marynowanych grzybków słoiczek kaparów 1 cytryna pieprz Sposób wykonania: Śledzie pokroić w drobniutką kostkę i ułożyć je na środku półmiska. Następnie drobno posiekać cebulę i wokół śledzia zrobić z niej wianuszek. Z grzybami i kaparami postąpić tak samo. Całość oprószyć pieprzem. Na koniec udekorować plasterkami cytryny.

Sałatka z kapusty pekińskiej z groszkiem

Składniki: ½ kapusty pekińskiej 1 puszka zielonego groszku szczypior z cebulki dymki 2 ogórki kwaszone 1 łyżka posiekanego koperku 2 plastry żółtego sera 3 łyżki majonezu sól pieprz Sposób wykonania: Kapustę drobno poszatkować, odcinając głąb. Dodać do niej groszek odcedzony z zalewy, ogórek pokrojony w kostkę oraz posiekany koperek i szczypior. Następnie dodać jeszcze majonez…

Rolmopsy w sosie majonezowym

Składniki: 8 filetów w oleju 8 wykałaczek 1 cebula 2 ogórki konserwowe 2 łyżki musztardy 2 łyżki majonezu 2 łyżki śmietany 2 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki soku z cytryny kilka gałązek koperku Sposób wykonania; Filety ułożyć na blacie skórą do dołu. Posmarować wierzch musztardą i na środku każdego ułożyć słupki ogórka konserwowego. Następnie…