Sos koperkowy z brandy
Sos koperkowy z brandy 4.65 out of 5 based on 129 voters.
Składniki:
- 5 łyżek majonezu
- 1 łyżka ketchupu
- 2 łyżeczki brenady
- 1 ząbek czosnku
- 1 pęczek koperku
- sól
- pieprz
- cytryna
- cukier
Sposób wykonania:
Majonez wymieszać z ketchupem oraz brandy.
Następnie dodać posiekany koperek oraz szczypiorek.
Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem z cytryny oraz cukrem.
- Szczegóły
- Kategoria: Sosy
- Opublikowano: wtorek, 14, czerwiec 2011 09:06
- Weronika Osińska
- Majonezy
- Salsy
- Sosy pomidorowe
- Sosy Grzybowe
- Sosy czosnkowe
- Sosy pieczarkowe
- Sosy musztardowe
- Sosy beszamelowe
- Dipy
- Sosy serowe
- Winegret
- Dressing
- Sos Biały
- Sos ciemny