Ryba gotowana po wdzydzku

2362
com_content.article
(Oddano 237 głosów z średnią 4.38 z 5)
Ryba gotowana po wdzydzku4.38 out of 5 based on 237 voters.


Składniki:


  • 1 kg dużej ryby (sieja, szczupak, sandacz),
  • 1 kg ziemniaków,
  • 50 dkg cebuli,
  • pieprz, sól
Sposób przyrządzenia:
Rybę sprawić i podzielić na 4 duże dzwonka. Ziemniaki i cebule obrać i pokrajać w talarki. Wszystkie składniki zalać gorącą wodą na tyle, aby je dobrze przykryła i gotować 25 min. Wyłożyć na półmisek lub talerze.

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi