Składniki:
- 400 g świeżych strąków papryki
- 2 cebulki
- 1 łyżka oleju
- 1 liść laurowy
- ocet
- 1 łyżka cukru
- 1 ziarenko ziela angielskiego
- 2 ziarenka pieprzu
- sól
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 główka kapusty włoskiej około 40 dkg 1 duży kiszony ogórek 1 duże kwaśne jabłko kilka łyżek koncentratu pomidorowego 3-4 łyżki oleju cukier do smaku garść zielonego posiekanego koperku Sposób wykonania: Kapustę oczyścić poszatkować, posolić. Jabłka opłukać i razem z kiszonym ogórkiem zetrzeć na tarce na grubych oczkach. W salaterce wymieszać kapustę z…
Składniki: 1 główka kapusty włoskiej około 40 dkg 1 duży kiszony ogórek 1 duże kwaśne jabłko kilka łyżek koncentratu pomidorowego 3-4 łyżki oleju cukier do smaku garść zielonego posiekanego koperku Sposób wykonania: Kapustę oczyścić poszatkować, posolić. Jabłka opłukać i razem z kiszonym ogórkiem zetrzeć na tarce na grubych oczkach. W salaterce wymieszać kapustę z jabłkiem…
Składniki: 1 karp o wadze około 1 kg 2 łyżki ugotowanej rozgniecionej soi 2 łyżeczki pokrojonego czosnku 1 łyżeczka posiekanego imbiru 2 łyżki pokrojonej cebuli dymki 2 łyżki pokrojonej ostrej papryki 2 łyżki pokrojonej słodkiej papryki 2 łyżki posiekanej naci kolendry ½ szklanki białego wina 4 łyżki oliwy sól, pieprz, cukier do smaku Sposób przyrządzenia:…