Pasta z kaparami Pauliny
Pasta z kaparami Pauliny4.39 out of 5 based on 241 voters.
Składniki:
- 100 g sera rokpol
- 300 g twarożku
- 3 łyżki śmietany
- 2 łyżki kaparów
- 1-2zabki czosnku
- łyżka soku z cytryny
- 2-3 łyżki posiekanego koperku
- 2 pomidory
- sól
- pieprz
Sposób przygotowania;
Sparzone pomidory obrać i pokroić.
Następnie ser zmiksować razem z twarogiem, śmietaną, czosnkiem oraz kaparami.
Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz sokiem z cytryny.
Następnie dodać pomidory i koperek, wymieszać.
Przed podaniem schłodzić w lodówce.
- Szczegóły
- Kategoria: Przekąski
- Opublikowano: środa, 25, sierpień 2010 08:56
- Paulina Sarnecka