Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przegryzki

Placki na śmietanie z cynamonem

Składniki: 200 g mąki 4 jajka 250 ml kwaśnej śmietany ½ łyżeczki cynamonu sól 100 g sklarowanego masła cukier puder Sposób wykonania: Mąkę, żółtka oraz śmietanę dokładnie ze sobą wymieszać po czym dodać białka ubite na sztywną pianę oraz cynamon. Delikatnie połączyć. Z powstałego ciasta smażyć placki na rozgrzanym tłuszczu około 3 minut z każdej…

Tosty zapiekane z brzoskwinią

Składniki: 4 kromki pieczywa tostowego 150 g camemberta 1 brzoskwinia 4 łyżki żurawiny 1 łyżka masła 1 łyżka cukru 1 łyżka soku z cytryny Sposób wykonania: Obrane brzoskwinie  pokroić na kawałki, po czym zalać je 1 l wody z dodatkiem cukru i soku z cytryny i gotować około 3 minut. Po tym czasie odcedzić i…

Tosty z gruszką i camembertem

Składniki: 4 kromki pieczywa tostowego 150 g camemberta 1 gruszka 4 łyżki żurawiny 1 łyżka masła 1 łyżka cukru 1 łyżka soku z cytryny Sposób wykonania: Obrane gruszki pokroić na kawałki, po czym zalać je 1 l wody z dodatkiem cukru i soku z cytryny i gotować około 3 minut. Po tym czasie odcedzić i…

Tosty z szynką, serem i curry

Składniki: 4 kromki pieczywa tostowego 1 łyżka masła 150 g chudej szynki 4 plasterki żółtego sera ½ łyżeczki curry sól pieprz Sposób wykonania: Tosty posmarować masłem i ułożyć na blasze. Na chlebie położyć jeszcze po plasterki szynki i kawałek ananasa. Posypać całość solą, pieprzem oraz curry i przykryć plasterkami  sera. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do…