Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa Cygańska

Składniki:

 

  • 1,5 l wywaru warzywno- mięsnego
  • 2 strąki papryki
  • 4 ziemniaki
  • 20 dag chudego wędzonego boczku
  • pół szklanki 12% śmietany
  • 3 łyżki koncentratu pomidorowego
  • 2 cebule
  • natka pietruszki
  • 2 łyżki oleju
  • łyżka mąki
  • sól

Produkty Kamis:

  • majeranek
  • pieprz ziołowy
  • pieprz czarny mielony
  • przyprawa do zup- Warzywko
  • liść laurowy

Sposób przygotowania:
Ugotować wywar (dodać liść laurowy). Cebulę i paprykę pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju, skropić wywarem i udusić. Pod koniec duszenia dodać koncentrat pomidorowy i pokrojony w paseczki lekko podsmażony boczek wędzony. Obrane ziemniaki pokroić w drobną kostkę, zalać wywarem i gotować. Gdy będą miękkie, dodać uduszone warzywa z boczkiem. Śmietanę wymieszać z mąką, połączyć z zupą, chwilę jeszcze pogotować, przyprawić do smaku, posypać drobno pokrojoną natką. Zupę podawać bardzo gorącą.
Przepis nadesłano na konkurs Kamis. Autor: Oleczka85

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *