Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wołowina na ostro Bartka

 

Składniki:

 

  • 225 g polędwicy wołowej
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka anyżu
  • 1 łyżka ciemnego sosu sojowego
  • cebula dymka
  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 1 pęczek cebulek dymek
  • 1 łyżka ciemnego sosu sojowego
  • 1 łyżka wytrawnego sherry
  • ¼ łyżeczki sosu chili
  • 150 ml wody
  • 2 łyżeczki mąki kukurydzianej
  • 4 łyżeczki wody

Sposób wykonania:
Posiekany czosnek wymieszać z anyżem oraz sosem sojowym po czym włożyć mięso pokrojone na kawałki.
Dokładnie wymieszać i wstawić pod przykryciem do lodówki na 1 godzinę.
W między czasie w woku z rozgrzanym olejem przesmażyć cebulki przekrojone na połówki.
Przesmażone cebulki wyjąć a do woka wrzucić mięso z marynatą, smażyć  4 minuty.
Po tym czasie wrzucić ponownie cebulki.
Dodać sherry, sos sojowy, chili oraz 2/3 wody.
Dokładnie wymieszać i na koniec dodać jeszcze mąką wymieszaną z wodą.
Doprowadzić do wrzenia i gotować do zgęstnienia.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *