Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tajska zupa z kurczaka

Składniki:

    • 60 dkg piersi z kurczaka
    • 3 szklanki mleka kokosowego
    • 2 łyżki rosołu w proszku
    • 2 gwizdki anyżu
    • 2 czerwone papryczki chili
    • 3 ziarna kardamonu
    • 3 cm kawałek cynamonu
    • 3 cm kawałek korzenia imbiru
    • 4 ząbki czosnku
    • 6 szalotek
    • sól

Sposób przyrządzenia:
Szalotki i czosnek obrać, drobno posiekać. Rosół w proszku i 1 łyżkę wody, utrzeć na gładką masę. W garnku rozgrzać olej, dodać czosnek i cebulę, zeszklić. Dodać pastę z rosołu w proszku, chwilkę poddusić. Piersi kurczaka pokroić w słupki, dodać do garnka, podlać szklanką wody i gotować powoli aż mięso zmięknie. Dodać mleko kokosowe, przyprawić solą i nadal powoli gotować. Dodać papryczki chili i pozostałe przyprawy. Chwile pogotować i podawać z ryżem ugotowanym na sypko.
Uwaga: zupa ma bardzo intensywny korzenny zapach można więc ograniczyć ilość przypraw zależnie od upodobań smakowych.
Przepis nadesłano na konkurs Mistrz x 3 autor: Dorcia

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *