Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Szaszłyki drobiowe z ogórkiem

 

Składniki:

  • pierś kurczaka 30 dag
  • ogórek świeży 20 dag
  • dowolne zioła suszone 1 łyżeczka
  • olej 1/4 szklanki
  • sok z cytryny 2 łyżki
  • jogurt 1/2 szklanki
  • czosnek 1 ząbek
  • sól
  • pieprz

 

 

Sposób przyrządzenia:
Pierś z kurczaka należy pokroić w kostkę. Ogórki należy umyć, a następnie pokroić w plastry. Pokrojoną pierś z kurczaka należy włożyć do
miseczki i przyprawić czosnkiem, solą, pieprzem i ziołami. Następnie
zalać olejem, jogurtem i sokiem z cytryny. Mięso należy odstawić co
najmniej na godzinę do naciągnięcia, następnie nabijać na patyk do szaszłyków na zmianę z ogórkiem i piec na grillu z każdej strony do uzyskania miękkiego mięsa.

Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *