Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Skrzydełka drobiowe mocno pikantne, glazurowane

Składniki;

  • 20 dużych skrzydełek z kurczaka
  • sól, pieprz

Sos glazura:

  • 10 ząbków czosnku
  • 1/3 szklanki sosu chili
  • 2 łyżki miodu
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • 1` łyżka masła
  • sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Skrzydełka umyć, osuszyć, odciąć ostatni cienki segment. Tak przygotowane skrzydełka przyprawić solą i pieprzem, odłożyć na 30 minut. Piekarni k nagrzać do temperatury 108 stopni C, skrzydełka skropić oliwą i piec przez 25 minut. W dużym płaskim rondlu rozgrzać masło, dodać pozostałe składniki glazury, dokładnie wymieszać. Gorące skrzydełka wyjąć z piekarnika, włożyć do rondla z glazurą. Używając długiego widelca dokładnie każde skrzydełko obtoczyć w glazurze,  pozwolić aby obciekła z jej nadmiaru i ponownie na 10 minut wstawić do piekarnika. Podawać z kaszą perłową, frytkami, ryżem…

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *