Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka fasolowa

Składniki:

  • pół szklanki czarnej fasoli (albo fasoli kidney)
  • pól szklanki małej białej fasoli
  • pół szklanki soi
  • pół szklanki fasoli kolorowej drobnoziarnistej
  • puszka zielonego groszku
  • 5 ogórków konserwowych
  • strąk czerwonej papryki
  • puszka kukurydzy
  • 3/4 woreczka ryżu
  • 5 grubszych plastrów sera żółtego
  • 1 jabłko
  • pół łyżeczki suszonej pietruszki albo posiekana świeża
  • 2 czubate łyżki majonezu
  • sól, pieprz, ostra papryka
  • łyżeczka musztardy

Sposób przyrządzenia:
Fasole i soję namoczyć na noc w wodzie w oddzielnych garnuszkach. Następnego dnia ugotować każdą osobno w świeżej wodzie do miękkości, soląc pod koniec. Ugotować ryż na sypko. Ostudzić. Pokroić paprykę, jabłko, ogórki i ser w niedużą kostkę. Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez, musztardę i przyprawy. Schłodzić w lodówce. Ja lubię tę sałatkę na ostro. Jeśli nie macie czarnej fasoli, zastąpcie ją puszkową czerwoną fasolą kidney. Białą fasolę też można użyć z puszki. Lenistwo podpowiada mi, żeby wziąć też zieloną fasolkę z puszki i soczewicę gotowaną z woreczka zamiast soi. Chodzi po prostu o to, żeby sałatka składała się z jak największej ilości fasolek, a jakich – to już musicie sami wybrać, które lubicie najbardziej

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *