Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Roladki z kurczaka z serem feta

 

Składniki:

    • 4 piersi z kurczaka (przekrojone wzdłuż tak, aby z jednej powstały dwie cieniutkie piersi)
    • pół opakowania sera feta
    • olej (tłuszcz do smażenia)
    • śmietana (18% lub 22%)
    • przyprawy (ostra papryka, bazylia, sól)

Sposób przyrządzenia:
Piersi należy przekroić wzdłuż, tak aby z jednej piersi powstały dwie cieniutkie. Następnie rozklepujemy mięso tłuczkiem. Śmietanę przelać do dużego naczynia. Do śmietany dolewamy 3 łyżki oleju i wsypujemy przyprawy – całość mieszamy. Do tak przygotowanej marynaty wkładamy przygotowane mięso. Piersi moczymy w marynacie około 3 godzin. Następnie każdą pierś faszerujemy kawałkiem sera feta i zawijamy w rulonik. Aby roladki się nie rozklejały możemy użyć wykałaczek lub nitki. Zawinięte roladki posypujemy ostrą papryką i smażymy na wolnym ogniu. Najpierw smażymy pod przykryciem (ok. 15 min.) potem bez przykrycia (ok. 10-15 min.). Mięso można podlewać bulionem w trakcie smażenia. Tak przygotowane roladki najlepiej podawać z małymi ziemniaczkami lub ryżem, do tego proponuje sos czosnkowy i pomidorowy. Życzę smacznego

    • )

2 comments for “Roladki z kurczaka z serem feta

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *