
Składniki
- 6 plastrów schabu
- 5 łyżek szpinaku
- 2-3 ząbki czosnku
- szczypta ostrej mielonej papryki
- kilka suszonych pomidorów
- pieprz
- 1 łyżka musztardy francuskiej
- 1 łyżka jogurtu naturalnego
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: ½ kg ugotowanego mięsa 12 naleśników 20 dkg włoszczyzny 2 jajka 2 łyżki mąki pszennej 1 szklanka bułki tartej 4 łyżki oleju sól, pieprz do smaku gałka muszkatołowa Sposób wykonania: Mięso i ugotowane warzywa zmielić w maszynce, przyprawić na pikantnie solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Porcje nałożyć na naleśniki, zrolować je zawijając brzegi do…
Składniki: 1 ½ kg nerkówki cielęcej 3 kiszone ogórki 20 dkg wędzonego boczku 1 marchewka 1 cebula kawałek kapusty 3 łyżki masła 1 szklanka wywaru cielęcego sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Mięso umyć, osuszyć, wyjąć kość, oprószyć pieprzem. Boczek pokroić w plastry. Na mięsie rozłożyć plastry boczku, po środku ułożyć ogórki, zwinąć roladę i…
Składniki: 80 dkg udźca wołowego 2 kiszone ogórki 9 plastrów szynki musztarda masło 1 szklanka bulionu wołowego 1 duża cebula sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Mięso umyć, osuszyć, pokroić na 9 plastrów, każdy delikatnie rozbić, oprószyć pieprzem. Każdy plaster posmarować musztardą, na każdym położyć plaster szynki i ćwiartkę ogórka. Plastry zwinąć i spiąć wykałaczkami,…
Składniki: ½ kg wołowiny 4 łyżki śmietany łyżka smalcu 3 łyżki mąki sól, pieprz do smaku Farsz: 1/3 szklanki kaszy gryczanej kilka suszonych grzybków łyżka masła sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Grzyby namoczyć na noc. Mięso wołowe rozbić na plastry, oprószyć przyprawami do smaku. Kaszę gryczaną ugotować na sypko. Surowe żółtko utrzeć z masłem,…