Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Roladki z grzybami leśnymi

Składniki:

  • 2 piersi z kurczaka lub może być też schab wieprzowy
  • panierka do kurczaka bułka tarta
  • 2 jajka roztrzepane
  • 1/2kg. grzybów leśnych jadalnych ugotowanych przez 1godzine
  • 1 duża cebula pokrojona w kostkę i przesmażonej na oleju
  • 20 dkg startego żółtego sera
  • pieprz, sól, Vegetę


Sposób przyrządzenia:

Piersi z kurczaka wypłukać pokroić w talarki jak na schaby lub te schab wieprzowy pokroić w talarki i je rozbić. Grzyby ugotować, przemielić przez grubą siatkę w maszynce do mielenia mięsa, lub zmiksować mikserem, dodać pieprzu i soli i Vegety do smaku. Włożyć przesmażoną cebulę, troszkę bułki tartej żeby się dobrze złączył farsz i prużyć 20 minut ,starty żółty ser pod koniec i tylko wymieszać. Na rozbite schaby nakładać przygotowany farsz,  zwinąć w roladki i spiąć wykałaczkom.2 jajka roztrzepać na talerzu, przygotowane roladki obtaczać w jajku, potem w bułce tartej wymieszanej z panierkom do kurczaka, opiec na patelni, prużyć 20 minut w garnku. Podawać z ziemniakami i surówką.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Małgorzata Andrzejewska

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *