Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: grzyby leśne

Ragout z leśnych grzybów

Składniki: 24 muszelki z ciasta francuskiego 1 łyżka masła 2 szkl mieszanki grzybów ½ łyżeczki soli 2 gałązki rozmarynu ¼ szkl wywaru warzywnego 1 łyżeczka mąki kukurydzianej pieprz sok z cytryny Sposób wykonania: Ciasto francuskie upiec według instrukcji na opakowaniu. W między czasie na rozgrzane masło wrzucić pokrojone grzyby, smażyć około 5 minut. Po tym…

Grzybowy paprykarz

Składniki: 600 g leśnych grzybów 40 g wędzonej słoniny 1 cebula 1 łyżka słodkiej papryki w proszku ½ szkl śmietany sól Sposób wykonania: Na wytopionej słoninie przesmażyć posiekaną cebulę po czym zdjąć z ognia i oprószyć całość papryką. Dokładnie wymieszać i ponownie postawić na ogniu. Wrzucić oczyszczone i pokrojone grzyby. Doprawić do smaku solą i…

Aromatyczne grzyby leśne

Składniki: 25 dag. grzybów leśnych łyżeczka mąki ryżowej łyżeczka  majeranku 1 cebula ząbek czosnku olej sól 1 żółtko 4 łyżki śmietany Przygotowanie: Oczyszczone grzyby kroimy w cienkie paski i wraz z drobno pokrojoną cebulą oraz czosnkiem kładziemy na gorący olej, solimy i dusimy pod przykryciem, często mieszając. Później dodajemy majeranek, a gdy sok z grzybów…

Grzyby gotowane w winie

Składniki: 1/2 kg. grzybów leśnych marchewka cebula pomidor 4 łyżki oleju 1 szkl. białego wina łyżka natki pietruszki sok z cytryny sól pieprz Przygotowanie: Grzyby oczyścić po czym pokroić w plasterki. Następnie zalać je białym winem i doprawić do smaku solą. Trzymać pod przykryciem około 20 minut. Po tym czasie dodać startą na tarce z…