Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Potrawa meksykańska

Składniki:

  • 1 cebula
  • 1 ząbek czosnku
  • 1 czerwona surowa papryka
  • 40 dkg piersi z kurczaka
  • 3 łyżki oleju
  • 1 puszka czerwonej fasoli
  • 1 puszka kukurydzy konserwowej
  • 1 puszka ananasa(kawałki)
  • ½ szklanki rosołu
  • 200 mililitrów ketchupu
  • 20 dkg zielonego groszku mrożonego
  • sól, pieprz, ostra papryka
  • natka pietruszki do dekoracji


Sposób przyrządzenia:
Cebulę pokroić w kostkę, czosnek przecisnąć przez praskę. Paprykę pokroić w kostkę, a piersi kurczaka w cienkie paski. Na patelni lub w brytfannie rozgrzać tłuszcz i smażyć mięso przez około 5minut na średnim ogniu ciągle mieszając. Dodać czosnek, cebule i paprykę. Podsmażyć i przyprawić solą i pieprzem. Fasolkę, kukurydzę i ananasy dobrze osączyć, przełożyć do mięsa i smażyć 3minuty.Całość polać rosołem i ketchupem. Na koniec dodać groszek(nie rozmrażać) i gotować 6 minut.
Przepis nadesłany na konkurs Wakacyjny konkurs Pychotka.pl i Manta. Małgorzata Andrzejewska

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *