Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: udka kurczaka

Faszerowane udka kurczaka

Składniki: 6 udek kurczaka 1 czerwona papryka 100 g startego sera 200 g pieczarek 1 cebula sól pieprz Sposób wykonania: Z udek delikatnie usunąć kości a mięso oprószyć solą oraz pieprzem. Następnie posiekana cebulę zeszklić na rozgrzanym maśle, po czym dodać pokrojone pieczarki i razem smażyć. W między czasie paprykę pokroić w kostkę, wymieszać z…

Piersi kurczaka w ziołowej marynacie

Składniki: 4 piersi kurczaka Marynata: 8 łyżek płynnego miodu 2 łyżki startej papryki 4 ząbki czosnku 2 łyżki octu winnego 1 łyżeczka rozmarynu 1 łyżeczką tymianku 1 łyżeczką majeranku sól pieprz Sposób wykonania: Podane składniki na marynatę dokładnie wymieszać ze sobą. Następnie mięso podzielić na filety, które lekko zbić tłuczkiem  po czym włożyć je do…

Udka smażone na głębokim tłuszczu

Składniki: 6 udek kurczaka 2 jajka 4 suche bułeczki ½ zkl. mąki 1 l tłuszczu pęczek natki plasterki cytryny Sposób wykonania: Udka kurczaka obtoczyć w mące potem zanurzyć w roztrzepanych jajkach a potem w obtoczyć w bułeczkach startych na tarce. Smażyć na głębokim tłuszczu około 12-15 minut. Przed podaniem udekorować plasterkami cytryny i natką pietruszki.…

Kurczak marynowany w solance

Składniki: 1 l wody ½ szkl. soli 6 ząbków czosnku 4 udka kurczaka ¼ szkl. syropu klonowego ¼ szkl. musztardy Sposób wykonania: Do wody wsypać sól i wrzucić rozgnieciony czosnek po czym gotować ok. 5 minut, wówczas zdjąć wodę z ognia i wstawić do lodówki na 2 godziny. Do zimnej solanki włożyć udka kurczaka i…