Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: udka kurczaka

Udka kurczaka w pikantnej skorupce

Składniki: 6 udek z kurczaka ½ kg paprykowych pikantnych krakersów 1 łyżka ziaren pieprzu ½ litra jogurtu naturalnego Sposób przyrządzenia: Udka umyć, osączyć na papierowym ręczniku, wyjąć kości i pokroić na paski różnej grubości. Do miski wlać jogurt, włożyć kawałki kurczaka i odstawić na 4 godziny w chłodne miejsce. Na stolnicy rozdrobnić wałkiem krakersy, dodać…

Udka z kurczaka w panierce sezamowej

Składniki: 8 udek z kurczaka 100 g bułki tartej 6 łyżek startego parmezanu 3 łyżki nasion sezamu 3 łyżki maki sól Pieprz 2 jajka olej Sposób wykonania: Udka kurczaka obtoczyć w mace doprawioną solą oraz pieprzem. Następnie obtoczyć je w roztrzepanych jajkach a na sam koniec w bulce tartej wymieszanej z sezamem i parmezanem. Docisnąć…

Sos mięsno-warzywny

Składniki: udko kurczaka marchewka pietruszka ½ selera ½ jabłka koperek oregano mąka żółtko 3 łyżki śmietany Sposób wykonania: Warzywa obrać i pokroić na mniejsze kawałki po czym razem z udkiem zalać je wodą i ugotować do miękkości. W trakcie wrzucić jeszcze starte jabłko, żółtko, zioła oraz śmietanę. Całość dokładnie wymieszać i zagęścić mąką. Na sam…