Składniki:
- 10 dag czekolady gorzkiej
- 20 dag czekolady mlecznej
- 10 dag masła
- 100 ml śmietany kremówki
- 1 cukier waniliowy
- 3 łyżeczki koniaku
- 2 łyżeczki kakao
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 30 dkg czekolady 20 dkg posiekanych orzechów laskowych 5 łyżek masła 2 łyżki śmietany kremówki 2 łyżki rumu 8 łyżek posiekanych orzechów włoskich 30 dkg wiórek kokosowych Sposób przyrządzenia: czekoladę roztopić w wodnej kąpieli. Utrzeć z masłem i śmietaną kremówką. na koniec dodać alkohol oraz posiekane orzechy laskowe i włoskie. Masę wymieszać i wstawić…
Składniki: gorzka czekolada 25 dag masło 10 dag ciemne piwo 6 łyżek cukier puder 12,5 dag mielone migdały 12,5 dag rodzynki posiekane 3 dag kakao do posypania Sposób przyrządzenia: Czekoladę i masło należy wrzucić do rondelka, a sam rondelek umieścić w garnku z gorącą wodą na ogniu. Podgrzewać do momentu rozpuszczenia się czekolady ciągle mieszając.…
Składniki: 600 g trufli 1 l bulionu kieliszek madery 12 łyżek masła Sposób wykonania: Trufle oczyścić po czym zalać bulionem i doprowadzić do zagotowania. Następnie trufle odcedzić i pokroić w paseczki, które przełożyć do rondelka z rozpuszczonym masłem. Wlać jeszcze kieliszek madery i trzymać na ogniu pod przykryciem. Gdy trufle będą gotowe dodać jeszcze masło…
Składniki: 600 g trufli 100 g słoniny 2 szkl. bulionu mięsnego 1 szkl. szampana Sposób wykonania: Trufle wrzucić do rondelka po czym przykryć je warstwą słoniny i zalać bulionem oraz szampanem. Trzymać pod przykryciem na małym ogniu około 30 minut. Po tym czasie trufle przecedzić a sos podawać osobno w sosjerce.