Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: trufle

Tosty z truflami i grzybami

Składniki: 300 g prawdziwków 60 g mała łyżka koniaku 250 ml śmietanki 125 g startego sera 1 mała biała trufla 12 zarumienionych kromek bułki Sposób wykonania: Grzyby pokroić na duże kawałki po czym zarumienić je na rozgrzanym maśle. W między czasie w osobnym rondelku podgrzać śmietanę, wówczas dodać do niej ser i nadal podgrzewać nie…

5 x trufle

Trufle fascynowały ludzi przez tysiące lat.  Ich atrakcją jest uwodzący smak i aromat, którego nie da się zapomnieć.  Smak i aromat komercjalnie zebranych trufli jest tak silny, że są one używane tylko jako przyprawy, a nie jako oddzielne dania.  Truflom przypisywano nawet magiczne siły i właściwości.  Zbierane są przynajmniej od 3600 lat. Rosną pod ziemią,…

Tort truflowo-ananasowy

Składniki:
Bardzo wykwintny Krem truflowy:
• 200 g polewy z białej czekolady,
• 450 ml śmietany kremówki

Ciasto:
• 3 jajka,
• 100 g cukru,
• 1 op. cukru waniliowego,
• 50 g mąki,
• 40 g mąki ziemniaczanej,
• 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia,
• 1 łyżeczka kakao

Poza tym:
• puszka ananasów (850 ml),
• 4 łyżki likieru kokosowego,
• 2 op. zagęstnika do śmietany,
• wiórki kokosowe,
• 12 kokosowych Raffaello,
• melisa

Sposób przyrządzenia:

Zrazy z truflami

Skład: 600 g polędwicy 2 trufle 2 łyżki masła 1 łyżka mąki 120 ml madery 120 ml wywaru 250 g zielonego groszku sól pieprz Sposób przyrządzenia: Mięso umyć, oczyścić z błon, pokroić na plastry grubości 1 cm, zbić je, posolić i oprószyć mąką. Kłaść na rozgrzanym maśle i rumienić z obu stron. Trufle umyć, zalać…