Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pyzy

Nadziewane pyzy staropolskie

Składniki: 1 kg ziemniaków mąka ziemniaczana 50 dag kiszonej kapusty 2 jajka 20 dag pieczarek cebula łyżka masła sól pieprz Sposób wykonania: Ziemniaki ugotować po czym je odcedzić i stłuc tłuczkiem. Dodać mąką w proporcji 3:1 potem wbić jajka i dodać szczyptę soli. Całość dokładnie wymieszać. Następnie kapustę zalać wodą i ugotować po czym ją…

Pyzy z mięsem Patrycji

Składniki: 7 ugotowanych ziemniaków 1 cebula 1 jajko 1 szkl. mąki ziemniaczanej 0,5 szkl. mąki czosnek granulowany Sposób wykonania: Ugotowane ziemianki zemleć w maszynce. Potem zemleć również mięso i dodać do niego posiekaną i podsmażoną cebulkę. Doprawić granulowanym czosnkiem. Natomiast do ziemniaczanej masy wbić jajko i dodać 1obie mąki. Formować kulki, które faszerować mięsnym farszem.…

Farsz grzybowy do pyz

Składniki: 10 suszonych grzybów 2 jajka ugotowane na twardo 1 bułka cebula 2 łyżki masła 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Grzyby zalać wodą i odstawić na noc. Następnego dnia grzyby odsączyć a powstałym wywarem zalać bułkę pokrojoną w kostkę. Cebulę posiekać i podsmażyć na rozgrzanym maśle. Grzyby, jajka oraz bułkę zemleć…

Farsz mięsny z jarzynami do pyz

Składniki: 500 g ugotowanego mięsa 1 ugotowana marchewka kawałek ugotowanego selera 1 ugotowana pietruszka cebula łyżka masła łyżka startego majeranku sól pieprz jajko Sposób wykonania: Mięso oraz jarzyny zemleć po czym ze sobą wymieszać. Następnie cebulkę posiekać i przesmażyć na rozgrzanym maśle po czym dodać do mięsa i jarzyn. Wbić jeszcze jajko o doprawić do…