
Składniki:
- 3 marchewki
- pietruszka
- 1/3 selera
- 5 ziemniaków
- cebula
- 4 kostki rosołowe
- ¾ szkl. kaszy jęczmiennej
- 2 listki laurowe
- sól
- pieprz
- natka pietruszki
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1,5 l wody 3 łyżki kaszy jęczmiennej marchewka pietruszka plaster selera cebula 2 ząbki czosnku 1-2łyżki masła łyżka mąki pszennej kilka ziemniaków natka pietruszki Sposób wykonania: Marchewkę, pietruszkę oraz seler zetrzeć na tarce o dużych oczkach a obrane ziemniaki pokroić w kostkę. Całość zalać wrzątkiem, dodając jeszcze kaszę i gotować do miękkości., W między…
Składniki: 1 szkl. miodu naturalnego 1 szkl. wody 2 szkl. spirytusu ½ szkl. cukru Sparzona skórka z pomarańczy ½ laski wanilii kawałek gałki muszkatołowej kilka goździków szczypta cynamonu Sposób wykonania: Wodę doprowadzić do wrzenia po czym wrzucić do niej przyprawy korzenne oraz skórkę pomarańczową i trzymamy na ogniu kilka minut.. W między czasie na rozgrzanej…
Składniki: 50 dkg grzybów leśnych lub pieczarek 20 dkg grubych płatków owsianych 5 szklanek wody 1 obrana i pokrojona marchew 1 obrana, posiekana cebula 3 łyżki masła sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Grzyby oczyścić, przyciąć trzony, pokroić. Na patelni rozgrzać masło, dodać cebulę, a gdy ta się zeszkli dodać marchewkę i grzyby, dusić 5 minut mieszając.…