
Składniki:
Ciasto:
- 40 dkg mąki pszennej
- 1 jajko
- ¼ szklanki wody mineralnej gazowanej
- ¼ szklanka mleka
- 2 łyżki oliwy
- sól do smaku
Farsz:
- 40 dkg grzybów leśnych
- 1 cebula dymka
- 1 łyżka masła
- sól, pieprz
Dodatki:
- 10 dkg tartego żółtego sera
- masło
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 piersi z kurczaka lub może być też schab wieprzowy panierka do kurczaka bułka tarta 2 jajka roztrzepane 1/2kg. grzybów leśnych jadalnych ugotowanych przez 1godzine 1 duża cebula pokrojona w kostkę i przesmażonej na oleju 20 dkg startego żółtego sera pieprz, sól, Vegetę Sposób przyrządzenia: Piersi z kurczaka wypłukać pokroić w talarki jak na…
Składniki: kapelusze grzybów leśnych lub pieczarek Zaprawa: 1 szklanka oliwy ¼ szklanki octu balsamicznego ¼ szklanki sosu sojowego 4 obrane i zgniecione w prasce ząbki czosnku 1 posiekana drobno cebula dymka Sposób przyrządzenia: Składniki zaprawy zmiksować. Grzyby oczyścić, odciąć trzony. Kapelusze moczyć przez kilka sekund w zaprawie, odkładać na sito aby obciekły z jej nadmiaru.…
Składniki: 25 dlg marynowanych, twardych grzybów leśnych lub pieczarek 5 cebul 3 łyżki oleju sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Grzyby drobno pokroić. Cebulę obrać, pokroić w kosteczkę. Na patelni rozgrzać olej, dodać cebulę, smażyć na małym ogniu kilka minut mieszając, dodać grzyby, przyprawić, wymieszać. Ułożyć w zgrabny kopczyk, udekorować koperkiem i podawać.