Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Potrawka z wątróbki

Składniki:

  • 40 dag kurzej wątróbki
  • 15 dag pieczarek
  • 1 świeża papryka czerwona
  • duża cebula
  • masło
  • śmietana 18 %
  • 3 łyżki przecieru pomidorowego
  • sól
  • pieprz

    Etapy przygotowania
    Wątróbkę kroimy na mniejsze kawałki i podsmażamy na maśle. Na osobnej patelni smażymy cebule z pieczarkami i papryką. Wątróbkę dorzucamy do jarzyn gdy będą już miękkie, dodajemy koncentrat pomidorowy i śmietanę, doprawiamy do smaku ( pamiętajmy by nie solić wcześniej wątróbki bo będzie twarda ). Można dla efektu wizualnego i smakowego dodać szczypiorek lub koperek. Podawać z ryżem lub kasza kuskus.

    Przepis nadesłany na Letni konkurs Prymat przez Goplane

     

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *