Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: wątróbka

Wątróbka z złotą cebulką

Składniki: 60 dag wątróbki 2 cebule 3 łyżki masła sól pieprz Sposób wykonania: Wątróbki dokładnie oczyścić, usuwając błonki i tłuszcz po czym pokroić ją na wąskie paseczki. Następnie cebulę pokroić w talarki i przesmażyć ją na rozgrzanym maśle. Wówczas przesunąć cebulę na brzeg patelni a na środek wrzucić wątróbkę. Smażyć po kilka minut z obu…

Szyjka gęsi faszerowana wątróbką

Składniki: skórka z szyjki 20 dag wątróbki 2 jajka 2 łyżki bułki tartej garść rodzynków 1 łyżka masła ½ łyżeczki majeranku szczypta mielonego ziela angielskiego sól pieprz Sposób wykonania: Wątróbkę drobno pokroić po czym dodać do niej żółtka, masło, bułkę tartą i majeranek. Całość dokładnie utrzeć po czym doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Następnie…

Sałatka ze szpinaku i wątróbki

Składniki: ½ kg świeżego szpinaku ½ kg kurzych wątróbek 3 łyżki masła 1 cebula 2 łyżki rodzynków 1 kieliszek koniaku sól pieprz Sposób wykonania: Szpinak opłukać pod bieżącą wodą po czym porwać go na mniejsze kawałki. Następnie na rozgrzanym maśle przesmażyć pokrojone wątróbki. Pod koniec smażenia wlewając koniak. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem po…

Sałatka z wątróbek drobiowych z jabłkiem

Składniki: 700 g wątróbek z drobiu 2 jabłka 1 szkl majonezu 1 szkl śmietanki 2 cytryny 7 jajek przepiórczych 0,5 pęczka estragonu natka pietruszki cukier puder pasta pomidorowa sos worcester białe wytrawne wino sól pieprz Sposób wykonania: Oczyszczone wątróbki gotować w osolonym wrzątku do miękkości po czym odstawić w wodzie do ostygnięcia, wówczas większe kawałki…