Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Polędwiczki w sosie śliwkowo-orzechowym


Składniki:

  • 3 polędwiczki wieprzowe
  • 4 łyżki masła
  • 100 g orzechów nerkowca
  • 50 g orzechów laskowych
  • natka pietruszki
  • czosnek
  • zioła
  • 100 ml oliwy
  • 100g suszonych śliwek
  • 100 ml słodkiego ciemnego piwa

    Sposób wykonania:

    1. Polędwiczki oprószyć solą, pieprzem, ziołami prowansalskimi, tymiankiem oraz natrzeć czosnkiem po czym obsmażyć an rozgrzanym maśle.
      W między czasie na suchej patelni uprażyć orzechy, wówczas dodać do nich oliwę, suszone owoce oraz posiekaną natkę pietruszki.
      Marynatą zalać mięso i przełożyć do naczynia żaroodpornego i stawić do piekarnika rozgrzanego do 250 stopni na około 20 minut.
      Po tym czasie mięso wyjąć a do sosu wlać piwo o doprowadzić do wrzenia , wówczas dodać kawałek masła i polać mięso.
  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *