Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tarta szpinakowo-serowa

Składniki:

  • 120 g masła
  • 2 żółtka
  • 200 g mąki
  • 0, 5 łyżeczki soli
  • 1 kg szpinaku
  • 3 łyżki mąki
  • 4 ząbki czosnku
  • 250 g sera pleśniowego
  • 3 łyżki śmietany
     

Sposób wykonania:

  1. Żółtka utrzeć razem z masłem po czym nie przerywając ucierania dodawać stopiono sól oraz mąkę.
    Powstałe ciasto zawinąć w folie aluminiową i wstawić do lodówki na 15 minut.
    Po tym czasie ciasto przełożyć do formy wysmarowanej masłem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 250 stopni i piec aż się zarumieni.
    W między czasie szpinak przesmażyć na patelni, wówczas dodać ser, mąkę, śmietanę oraz posiekany czosnek.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstały farsz rozłożyć na podpieczonym cieście i wstawić jeszcze raz do piekarnika na 15 minut.
     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *