Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Polędwiczki w sosie piwnym z orzechami

Składniki:

  • 3 polędwiczki wieprzowe
  • 4 łyżki masła
  • 100 g pokruszonych orzechów nerkowca
  • 50 g posiekanych orzechów laskowych
  • 0, 5 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 1 ząbek czosnku
  • ulubione zioła
  • 100 ml oliwy
  • 100 g usznych owoców
  • 100 ml ciemnego piwa

Sposób wykonania:

  1. Polędwiczki natrzeć solą, pieprzem, ziołami oraz tymiankiem po czym obsmażyć na rozgrzanym maśle.
    W miedzy czasie na suchej patelni uprażyć orzechy, wówczas połączyć z suszonymi owocami i oliwą.
    Powstałą mieszanką posmarować polędwiczki, które ułożyć w naczyniu żaroodpornym iw wstaiwc o piernika rozgrzanego do 250 stopni na około 20 minut.
    Po upieczeniu mięso wyjąć a do sosu z pieczenia wlać piwo i doprowadzić do wrzenia.
    Wrzucić 2 łyżki masła i trzymać jeszcze na ogniu około2 minuty.
    Powstałym sosem polać polędwiczki przed podaniem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *