Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Polędwica wołowa z fasolką

Składniki:

  • 450 g polędwicy wołowej
  • 2 łyżeczki mąki kukurydzianej
  • 2 łyżeczki ciemnego sosu sojowego
  • 2 łyżeczki oleju z orzechów ziemnych

Sos:

  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 cebula
  • 225 g fasolki szparagowej
  • 25 g orzechów nerkowca
  • 25 g kiełków bambusa
  • 2 łyżeczki ciemnego sosu sojowego
  • 2 łyżeczki chińskiego wina ryżowego
  • 125 ml bulionu wołowego
  • 2 łyżeczki mąki kukurydzianej
  • 4 łyżeczki wody
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:
Polędwicę pokroić w kostkę po czym dodać do niej mąkę kukurydzianą wymieszaną z sosem sojowym i olejem z orzechów ziemnych.
Całość dokładnie wymieszać i wstawić do lodówki pod przykryciem na 30 minut.
W między czasie do woka wrzucić posiekany czosnek, cebulkę, kiełki bambusa, pokrojoną fasolkę oraz posiekane orzechy.
Całość wymieszać i smażyć 3 minuty.
Po tym czasie dodać mięso odsączone z marynaty i smażyć kolejne 4 minuty.
Następnie dodać sos sojowy, chińskie wino ryżowe, bulion oraz mąkę wymieszaną z wodą na gładką masę.
Dokładnie wymieszać i doprowadzić do wrzenia i gotować aż sos zgęstnieje.
Na koniec doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *