Składniki:
- 100 g rukoli
- 80 g orzechów nerkowca
- 90 ml oliwy
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki soku z cytryny
- 1/3 łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu
- 1 łyżeczka sera parmezan
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: garść suszonych owoców: śliwki, morele op sera pleśniowego garść orzechów nerkowca kilka plasterków suszonej szynki Sposób wykonania: Szynkę pokroić na 2 cm paski. Następnie każdy suszony owoc owinąć paskiem szynki i nadziewać je na szpikulce od szaszłyków. Przeplatając orzechami nerkowca oraz kosteczkami sera pleśniowego. Podawać od razu po przygotowaniu.
Składniki: 2 łyżki oliwy z oliwek ¾ szkl orzechów nerkowca 2 cebule łyżka gotowanej przyprawy curry 2 ząbki czosnku łyżeczka soli łyżeczka startego imbiru ¼ szkl wody kawałek tofu 2 czerwone papryki 300 g mrożonego groszku Sposób wykonania; Na rozgrzanej oliwie smażyć posiekaną cebulę oraz orzechy nerkowca. Po około 5 minutach dodać curry, posiekany czosnek,…
Składniki: 450 g polędwicy wołowej 2 łyżeczki mąki kukurydzianej 2 łyżeczki ciemnego sosu sojowego 2 łyżeczki oleju z orzechów ziemnych Sos: 2 łyżki oleju roślinnego 3 ząbki czosnku 1 cebula 225 g fasolki szparagowej 25 g orzechów nerkowca 25 g kiełków bambusa 2 łyżeczki ciemnego sosu sojowego 2 łyżeczki chińskiego wina ryżowego 125 ml bulionu…