Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Polędwica w ziołach

Składniki:

  • 2 kg polędwicy wołowej
  • 2 łyżki masła
  • 4 łyżki sosu sojowego
  • 2 łyżeczki estragonu
  • 2 łyżeczki Bazyli
  • 2 łyżeczki cząbru
  • 2 łyżeczki zmielonego grubo pieprzu
  • Sos borówkowy:
  • 20 dkg borówek
  • 2 łyżki cukru

    Sposób przyrządzenia:
    Polędwicę dokładnie umyć, osaczyć, dokładnie obtoczyć w sosie sojowym i obsypać przyprawami. Na foli aluminiowej wysmarowanej masłem ułożyć polędwicę i ściśle zwinąć, tak by podczas pieczenia mięso nie wysychało. Piec w temperaturze 200 stopni  około 10 minut. Następnie odwinąć folię i zwiększyć temperaturę do 240 stopni i piec jeszcze około10 minut. W rondelku przesmażyć borówki i cukier, podlewając wytworzonym się podczas pieczenia sosem. Sos odparować, aby zgęstniał. Na półmisek wylać sos, wyłożyć polędwicę pokrojoną w grube plastry i udekorować.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *