Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Placuszki z kremem waniliowym i wiśniami

Składniki:

  • jogurt 150 ml
  • kwaśna śmietana 100 ml
  • cukier waniliowy 1 torebka
  • miód 2 łyżki
  • jaja 4 sztuki
  • mleko 180 ml
  • mąka pszenna 100 g
  • sól
  • masło 2 łyżki
  • rodzynki 2 łyżki
  • cukier puder 1 łyżka
  • wiśnie w syropie 30 dag

    Sposób przyrządzenia:
    Z jogurtu, śmietany, cukru waniliowego i miodu należy przygotować krem,
    wymieszać ją na jednolita masę. Białka jaj należy oddzielić od żółtek,
    za pomocą miksera należy utrzeć żółtka z mlekiem, mąką i szczyptą soli.
    Białka należy ubić na sztywną pianę i dodać do ciasta. Na patelni należy
    rozgrzać masło. Wlać na nią ciasto i usmażyć i jednej strony, następnie
    odwrócić, posypać rodzynkami i usmażyć drugą stronę. Tak usmażony placek
    należy podzielić na kawałki i dalej krótko smażyć. Podawać posypane
    cukrem pudrem, polane kremem i udekorowane wisienkami.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *