Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pasztet z brokułami

Składniki:


  • 1 kg mięsa z kurczaka
  • 20 dag wieprzowiny
  • 1 marchewka
  • 1 pietruszka
  • 1 cebula
  • 2 jajka
  • 2 bułki kajzerki
  • 1 szklanka mleka
  • 1 kalafior
  • 1 brokuły
  • 2 łyzki oleju
  • sól, pieprz,
  • gałka muszkatołowa

Wyknanie:
Mięso drobiowe i wieprzowe, opłukać, osuszyć, pokroić.Kalafiora i brokuły podzielić na małe rózyczki, umyć. Kalafiora, brokuły, cebulę, marchewkę, pietruszkę zalać zimną wodą i zagotować. Kalafiora brokuły i cebulę wyjąć jak tylko zmiękną. Marchewkę i pietruszkę gotować do czasu aż bedą miękkie. Mięso drobiowe i wieprzowinę obsmażyć na patelni z olejem, ostudzić. Bułki namoczyć w mleku i dokładnie odcisnąć. Mięso, bułkę, cebulę, marchewkę,pietruszkę zemleć w maszynce z drobnym sitkiem, wymieszać z żółtkami, przyprawić do smaku solą pieprzem ziołowym i gałką muszkatołową, dodać pianę z białek i wymieszać. Podłużną formę (może być szklana) natłuscić, na środku ułozyć pasek z rózyczek kalafiora, po bokach kalafiora połozyć masę mięsną, na pasku z kalafiora ułozyć pasek z brokułów. Rozsmarować i lekko ubić mięsną masę tak aby przylegała do warzyw. Pasztet gotować w kapieli wodnej ok 2 godziny.
Przepis nadesłała na II Edycję konkursu Renata Dusza 27-300 Lipsko ul.Śniadeckiego 3a/18

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *