Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Odgrzewane kotlety

Odgrzewane kotlety nie kojarzą się z niczym przyjemnym, ale zapewniam, że po wypróbowaniu tego pomysłu zmienicie zdanie. Ponadto wyglądają niezwykle efektownie. Wcześniej należy usmażyć odpowiednią liczbę kotletów (na przykład poprzedniego dnia). Polecam sznycle z filetów drobiowych, rozbite i panierowane w mące (nie w bułce tartej) i w jajku. Smażyć należy na sklarowanym maśle. Należy smażyć krótko, kotlety dojdą jeszcze w czasie zapiekania, przesmażone będą potem twarde i przesuszone. Przypuszczam, że równie dobrze nadają się do tego kotlety schabowe smażone na smalcu. Na jeden kotlet trzeba wziąć 2-3 pieczarki i 2-3 dag sera mozarella (koniecznie ten gatunek, zwykły ser szybko twardnieje i robi się gumowaty co zniweczy cały efekt i będzie towarzyską klapą). Pieczarki pogroić na plasterki i blanszować (zanurzyć na chwilę do gorącej wody) albo krótko dusić na patelni z paroma łyżkami masła do odparowania soku. 15 minut przed podaniem ułożyć sznycle na blasze do pieczenia, na każdym ułożyć parę plasterków pieczarek i obficie posypać startym serem mozarella. Zapiekać 15 minut do stopienia się sera. Podawać natychmiast. Propozycja podania: ziemniaki z wody albo pieczone i sałata ze śmietaną. Przepis jest znakomity na przyjęcia z dużą ilością osób.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *