Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Meksykańska sałatka z pieczonego kurczaka

Składniki:

  • 1/2 filetu z kurczaka
  • 1/2 puszki kukurydzy
  • 1/2 puszki fasolki czerwonej
  • 1/2 strąka papryki czerwonej
  • 4cm kawałek pora
  • 1/4 główki kapusty pekińskiej
  • 1/2 słoika majonezu Kieleckiego
  • 2 łyżeczki przyprawy do dań kuchni meksykańskiej kamis
  • 1/2 łyżeczki czosnku granulowanego
  • 1/4 cebuli startej

    Sposób przygotowania:
    Majonez łączymy z startą cebulą i przyprawą do kuchni mexico oraz a czosnkiem granulowanym.
    Fileta lekko rozbijamy i doprawiamy czosnkiem i tą przyprawą też i smażymy jak zwykłe kotlety panierowane w jajku i bułce.
    Warzywa kroimy na mniejsze kawałki jak kto lubi, wsypujemy kukurydzę i fasolkę. Mięso kroimy w kostkę i dodajemy do miski z warzywami.
    Całość zalewamy meksykańskim majonezem, dokładnie mieszamy i odstawiamy do lodówki na około 2 godziny.

    To prosta ale bardzo smaczna sałatka – możecie jeszcze do niej dodać ostrą papryczkę chili czerwoną dla zaostrzenia smaku.

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Ewelosa

1 comment for “Meksykańska sałatka z pieczonego kurczaka

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *