Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Małże sercówki w sosie winnym

Składniki:

  • 50 dkg dokładnie wyszorowanych małży
  • 1 szklanka białego, wytrawnego wina
  • 2 posiekane cebulki szalotki
  • 2 drobno posiekane ząbki czosnku
  • posiekana natka pietruszki
  • oliwa

 

Sposób przyrządzenia:
W dużej patelni rozgrzać oliwę, dodać czosnek i szalotki, smażyć mieszając, gdy cebulka się zeszkli dodać małże odrzucając wcześniej te z otwartymi muszlami. Smażyć potrząsając patelnią do momentu aż muszle się otworzą wtedy dodać wino i gotować przez 3 minuty. Małże odcedzić zachowując wywar. Odrzucić muszle które mimo potrząsani i mieszania pozostały zamknięte. Wywar ponownie doprowadzić do wrzenia, dodać posiekaną natkę pietruszki, skorygować smak przyprawami i połączyć z małżami. Podawać gorące.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *