Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Makaron papardelle po myśliwsku

Przepis na posiłek podczas polowania

Składniki:

    • 3 kg polędwicy wołowej (lub dziczyzny)
    • ¼ szklanki oliwy z oliwek
    • ¼ szklanki mąki
    • 1 ½ łyżki soli
    • 2 łyżeczki pieprzu
    • 1.5 kg obranej i pokrojonej cebuli
    • 50 dkg grzybów
    • 75 dkg oliwek bez pestek
    • 75 dkg pokrojonej w kostkę papryki
    • 2 szklanki czerwonego wytrawnego wina
    • ½ szklanki przecieru pomidorowego
    • ¼ szklanki majeranku (można zmniejszyć ilość)
    • 3 litry bulionu mięsnego
    • ¾ szklanki posiekanej natki pietruszki
    • 3 łyżki masła
    • 3 kg ugotowanego makaronu pappardelle


    Sposób przyrządzenia:
    W dużym rondlu rozgrzać oliwę. Mięso pokroić wedle upodobań, oprószyć mąką, solą i pieprzem. Obsmażyć na rozgrzanej oliwie przez 5 minut, mieszając. Dodać cebulę, pokrojone grzyby, dusić razem przez 10 minut. Następnie dodajemy oliwki, wino i przecier pomidorowy, przyprawy ziołowe i nadal mieszając dusimy kolejne 5 minut. Przykryć rondel i dusić razem jeszcze około 1 godzinę. Po tym czasie do rondla dodajemy posiekaną natkę pietruszki (1/4 szklanki), mieszamy i przyprawiamy. Pozostawiamy w ciepłym miejscu. W dużym garnku rozpuszczamy masło, dodajemy resztę natki pietruszki i ugotowany wcześniej makaron, podgrzewamy. Podajemy gorący polany sosem z dodatkami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *