.jpg)
Składniki:
-
- 4 steki z halibuta po 25 dkg każdy
-
- skórka otarta z 1 cytryny
- sok z 1 cytryny
- 1 rozgnieciony ząbek czosnku
- 4 posiekane szalotki
Marynata:
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 3 steki z rekina po 25 dkg każdy Marynata: ¼ szklanki sosu sojowego ¼ szklanki sosu Worcestershire 2 łyżka cebuli w proszku 2 łyżki soli czosnkowej 2 łyżki posiekanych ulubionych ziół 1 łyżeczka mielonego pieprzu 1 łyżeczka chili w proszku Sposób przyrządzenia: Steki umyć, osuszyć. Składniki marynaty dokładnie wymieszać, natrzeć nią steki, odstawić do…
Składniki: 1 kg suchych czerwonych papryczek chili 5 dkg nasion kolendry 10 dkg khmeli sunęli szczypta mielonego cynamonu 20 dkg orzechów włoskich 30 dkg soli morskiej 30 dkg czosnku Sposób przyrządzenia: Pozbawione końcówek (szypułek) papryczki zalać zimną wodą i odstawić na 60 minut, odcedzić. Dodać pozostałe składniki i 3 krotnie zmielić w maszynce do mięsa,…
Składniki: 1 łyżka granulowanego czosnku 1 łyżka suszonej cebuli 1 łyżka suszonego oregano 1 łyżka pieprz cayenne 1 łyżka czarnego pieprzu 2 łyżki soli 4 łyżki papryki mielonej 1 łyżeczka mielonego kminku Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Najlepszy do tego celu jest ceramiczny moździerz. Przechowywać w szczelnie zamykanym naczyniu.
Składniki: ¼ szklanki mielonego cynamonu 2 łyżeczki tartej gałki muszkatołowej 1 łyżeczka mielonego ziela angielskiego 1 łyżeczka mielonego imbiru Sposób przyrządzenia: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Najlepszy do tego celu jest ceramiczny moździerz. Przechowywać w szczelnie zamykanym naczyniu.