Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kapuśniak z kiszonej kapusty

Skład:

  • 30dkg kiszonej kapusty
  • włoszczyzna
  • 50dkg wieprzowiny (lub wołowiny z kością)
  • 5dkg suszonych grzybów
  • 2 łyżki powideł
  • po łyżce masła i mąki
  • 3 ziarna jałowca
  • łyżka przyprawy do zup
  • cukier, pieprz, sól

Sposób przyrządzenia:
Grzyby dokładnie umyć, zalać zimną wodą na kilka godzin, pokroić na paski. Mięso umyć, zalać wodą i gotować 35 minut. Po upływie tego czasu dodać pokrojone w słupki i gotujemy jeszcze 20 minut. Miękkie mięso wyjąć , a gdy przestygnie, pokroić na nieduże kawałki i z powrotem włożyć do zupy, dodać grzyby. Gotować powoli, aż kapusta i grzyby będą miękkie. Dodać powidła, rozgniecione ziarna jałowca, zagęścić jasną zasmażką zrobioną z mąki i masła, przyprawić do smaku.

3 comments for “Kapuśniak z kiszonej kapusty

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *