
Składniki:
- 500 g kapusty kiszonej
- 1 marchewka
- 1 jabłko
- 1 cebula
- 1 łyżeczka kminku
- 1 łyżka oleju lnianego
- 1 łyżeczka cukru

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 45 dag białej kiełbasy cebula 2 jabłka 75 dag kiszonej kapusty 1 szkl wody ½ szkl brązowego cukru 2 łyżeczki nasion kminku natka pietruszki Sposób wykonania: Na rozgrzanej patelni podsmażyć posiekana cebulę oraz kiełbasę. Następnie dodać obrane i pokrojone na ćwiartki jabłka, kiszoną kapustę, kminek, wodę oraz cukier. Całość dokładnie wymieszać i wstawić do…
Składniki: 75 dag kapusty kwaszonej 80 dag schabu z kością 25 dag włoszczyzny 2 cebule 1 dag grzybów suszonych ząbek czosnku sól, pieprz Sposób wykonania: Schab i włoszczyznę zalać woda i gotować do miękkości. W między czasie kapustę razem z cebulą udusić na małym ogniu. Grzyby wcześniej namoczone w wodzie również ugotować. Następnie ze schaby…
Składniki: 0,5 kg kiszonej kapusty 3 dag przecieru pomidorowego łyżeczka usiekanej zielonej pietruszki 3 łyżki oleju cebula cukier Sposób wykonania: Kapustę poszatkować a cebule posiekać. Dodać przecier pomidorowy, natkę pietruszki, olej oraz cukier. Całość dokładnie wymieszać.
Składniki: 0,5 kg kapusty kiszonej 4 duże jabłka 2 marchewki sól pieprz cukier sok z cytryny 1 łyżka oliwy Sposób wykonania: Kapustę kiszoną poszatkować, obrane jabłka i marchewki zetrzeć na tarce i dodać do kapusty. Wszystkie składniki wymieszać. Doprawić do smaku solą, pieprzem, cukrem, sokiem z cytryny oraz oliwą.