Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: kapusta kiszona

Surówka przepisu Renii

Kolejna propozycja pychotki. pl na znakomitą surówkę. Aby ją wykonać potrzebujesz: kapusty kiszonej, marchewki, jabłka i cebuli. 
 

Składniki:

  • 500 g kapusty kiszonej
  • 1 marchewka
  • 1 jabłko
  • 1 cebula
  • 1 łyżeczka kminku 
  • 1 łyżka oleju lnianego
  • 1 łyżeczka cukru

Zapiekanka z kapusty kiszonej

Składniki: 45 dag białej kiełbasy cebula 2 jabłka 75 dag kiszonej kapusty 1 szkl wody ½ szkl brązowego cukru 2 łyżeczki nasion kminku natka pietruszki Sposób wykonania: Na rozgrzanej patelni podsmażyć posiekana cebulę oraz kiełbasę. Następnie dodać  obrane i pokrojone na ćwiartki jabłka, kiszoną kapustę, kminek, wodę oraz cukier. Całość dokładnie wymieszać i wstawić do…

Kwaśnica na schabie

Składniki: 75 dag kapusty kwaszonej 80 dag schabu z kością 25 dag włoszczyzny 2 cebule 1 dag grzybów suszonych ząbek czosnku sól, pieprz Sposób wykonania: Schab i włoszczyznę zalać woda i gotować do miękkości. W między czasie kapustę razem z cebulą udusić na małym ogniu. Grzyby wcześniej namoczone w wodzie również ugotować. Następnie ze schaby…