Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Kapuśniak

Zupa kartoflana z kiszoną kapustą

Składniki: 4 ziemniaki pokrojone w kosteczkę 1 litr rosołu drobiowego 1 posiekana cebula 2 plastry wędzonego boczku 20 dkg kiszonej kapusty 3 łyżki śmietany garść posiekanej zielonej natki pietruszki sól, pieprz do smaku 1 łyżeczka ostrej czerwonej papryki Sposób przyrządzenia: Ziemniaki ugotować w rosole. Kapustę poszatkować. Cebulę obrać, posiekać drobniutko i dusić z wodą/ 4…

Zupa kapuśniak z pomidorami

Składniki: 1 ½ litra bulionu 1 duża główka kapusty włoskiej 3 cebule 3-4 ząbki czosnku ½ pęczka bazyli5-6 pomidorów szklanka śmietany 2 łyżeczki słodkiej papryki sól, pieprz ziołowy 2 łyżki oleju Sposób przyrządzenia: Kapustę oczyścić i poszatkować. Czosnek i cebulę obrać i posiekać. Pomidory umyć, usunąć gniazda nasienne i pokroić w ósemki. W głębokim garnku…

Zupa z kiszoną kapustą

Składniki: 30 dag wędzonej kiełbasy włoszczyzna kminek ząbek czosnku sól pieprz ½ kg kiszonej kapusty 6 ziemniaków 5 dag słoniny cebula kostka rosołowa Sposób wykonania: Kapustę zalać niewielką ilością wody i ugotować. W między czasie włoszczyznę obrać i pokroić na mniejsze kawałki  po czym zalać ją 3 l wody , wrzucić ziemniaki pokrojone w kostkę…

Kapuśniak mazurski

Składniki: kość z mięsem marchewka seler pietruszka liść laurowy ziele angielskie łyżka Vegety 2 cebule 200 g cienkiej kiełbasy 4 ziemniaki 200 g kiszonej kapusty 2 łyżki oleju grzybki suszone Sposób wykonania: Kości zalać wodą i doprowadzić do wrzenia, wówczas dodać pokrojoną pietruszkę, marchewkę oraz seler. Dodać jeszcze liść laurowy, ziele angielskie i Vegetę do…